Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 83 m² bez realitkySmolíkova, Praha - Ruzyně

Smolíkova, Praha - RuzyněVybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 014 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Přímý majitel nabízí k prodeji nově zrekonstruovaný byt 3+1 (83m2) v lukrativní oblasti v Praze 6, Ruzyni, sídlistě Dědina, ulice Šmolíkova včetně garáže. Byt se nachazí ve 3.patře 4 patrového nově zrenovovaného a zatepleného domu. Dipozičně má byt pracovnu/technickou místnost, dětský pokoj, ložnici, koupelnu, toaletu, kuchyň a obývací pokoj. Byt má zasklenou lodžii (6m2), jednu komoru u bytu a sklepní kóji v přízemí domu. V domě jsou nové rozvody elektriky, nové linoleum, dlažba, domácí vrátný, zvonky. Všechny byty mají plastová okna od Vekry.

Při vstupu do bytu je malá chodbička s botníkem, věšákem a vestavěnou prosklenou skříní. Z chodbičky se octneme v předsíni, ze které jsou vstupy do ostatních neprůchozích pokojů. V bytě je zděné jádro, v koupelně rohová vana, pračka, umyvadlo se zrdcadlem, toaleta je zvlášť s malým umyvadlem. Kuchyně je nová dělaná na míru. V bytě jsou vestavěné skříně - zrcadlové, nábytek v obýváku, dětském pokoji, předsíni a ložnici, vše dělané truhlářem na míru ve stejném designu. Všechny dveře jsou nové dřevěné včetně obložek futer. Na oknech jsou nové italské záclony s dekorativními barevnými závěsy po stranách. Na podlahách dlažba (předsíň, jádro, kuchyň, pracovna), plovoucí podlaha – obývák, koberec – dětský pokoj a ložnice. Na stěnách všude štuky a barevna malba. Občanská vybavenost v místě – škola – ZŠ Dědina, školka, nákupní centrum Šestka, obchodní dům Delta – tam je Billa, obchody, středisko, lékárna. Příroda: Přírodní rezervace Šarka, Královská Obora s letohrádkem Hvězda. MHD 5 min.od domu – spojení na metro A Dejvice busem 119, 218 cca za 15 min., letiště 10 min..

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu137671
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha83
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.