Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 99 m² bez realitkyLamačova, Praha - Hlubočepy

Lamačova, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Cena3 799 999 Kč

Tato nemovitost již od 16 394 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej bytu 4+1 předělaný na 5+kk/L, 93 m2 + přenechání nájemu na druhý sklep 5,5 m2

Praha 5, Hlubočepy (Barrandov)

Byt se nachází v 1. NP (zvýšené přízemí). Byt prošel na podzim 2006 rekonstrukcí a obsahovala vše včetně elektřiny se samostatným zálohovatelným PC okruhem, vody, odpadů, stěn a stropů, podlah (plovoucí, korkové, dlažba), dveří (dekor buk včetně obložkových zárubní), oken (5-komorová plastová včetně interiérových žaluzií), koupelny, WC, kuchyně s vestavnými spotřebiči atd.

Teplo, studená a teplá voda jsou dodávány dálkově, plyn není v domě zaveden.

Součásti bytu je předsíň (4,96 m2), chodba (4,14 m2), jídelna s kuchyňským koutem (celkem 11,53 m2), obývací pokoj (20,75 m2), ložnice (12,76 m2), pracovna (11,89 m2), dětský pokoj (14,75 m2), koupelna (4,03 m2) a WC (0,96 m2). K ložnici přiléhá kompletně zasklená (šestikomorová okna) a zateplená lodžie (3,43 m2). Přímou součásti bytu je sklep o rozloze 2,79 m2. Po dohodě je možné převést nájem na druhý samostatný sklep o rozloze 5,5 m2 pod vlastním uzamčením.

Kuchyňský kout je vybaveny nábytkem (březová dýha, pracovní deska – dekor černý antracit) s vestavnými spotřebiči (sklokeramická indukční deska, digestoř, myčka nádobí, elektrická trouba, kamenný antracitový dřez, termostatická baterie).

V obývacím pokoji je osazena zásuvka Telefónica O2 (neaktivní) a sdružená zásuvka UPC (aktivní) včetně STB.

Koupelna a WC jsou vybaveny keramickou dlažbou s programovatelným podlahovým topením a obloženy moderní keramikou do výše stropu. Součástí koupelny je rohová vana s termostatickou baterií, skříňka s umyvadlem, elektrický žebrový radiátor a prostor pro pračku se samostatným vývodem vody a odpadu. WC je osazeno závěsné WC se zabudovanou úspornou splachovací nádrží.

Jídelna, kuchyňský kout a obývací pokoj jsou orientovány na jih s výhledem na zeleň přilehlou k blízkému Prokopskému údolí. Ložnice, pracovna a dětský pokoj jsou orientovány na sever.

Dům:

Byt se nachází v udržovaném a postupně modernizovaném domě. V roce 2010 proběhla kompletní revitalizace všech vstupů (přední i zadní do zahrady) a interiérů. V témže roce také proběhla revitalizace výtahů (s výstupem také v suterénu) se zásuvnými nerezovými dveřmi a moderním vnitřním dekorem. Obvodové pláště domu jsou z dvojitých panelů s vlastní tepelnou izolací. Přiléhající pozemky jsou oploceny a udržovány vlastním zahradníkem se vzrostlými stromy.

Lokalita:

Dům se nachází v žádané lokalitě Hlubočepy/Barrandov v klidné neprůjezdné ulici. V dosahu 5 min. chůze od domu se nachází veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, pošta, banky, pojišťovna, poliklinika, sportoviště, dětská hřiště, 4 školky, 2 základní školy, knihovna atd.) Také se v dosahu do 2 minut chůze od domu nachází MHD dostupná 24 hodin denně, a to jak autobusy, tak i tramvaje. V dosahu 15 minu. chůze od domu se nachází vyhledávaná rekreační oblast Prokopské údolí. Do 5 min. jízdy autem se nachází pražský okruh.

Lokalita je vhodná k bydlení jak pro rodiny s dětmi, tak i pro aktivní lidi vyžadujícím rychlou dostupnost do centra města i mimo něj a slušné, příjemné bydlení v hezkém prostředí.

Vlastnictví:

Jedná se o dům v družstevním vlastnictví s plně fungujícím družstvem, které dům neustále udržuje a opravuje (v roce 2011 proběhne kompletní rekonstrukce střechy).

Byt je v družstevním vlastnictví s plně splaceným podílem. Převod do osobního vlastnictví je možné po dohodě.

Cena: 3.799.999,-Kč. Při rychlém jednání sleva.

Tel.: 603 854 845

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu138129
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha99
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.