Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 30 m² bez realitkyZa Humny, Střelice - Střelice u Brna, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Za Humny, Střelice - Střelice u Brna, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 000 Kč


Nabizim pronajem pokoje v 1. patre RD - velky asi 30m2, vybaveny pro 2 osoby. V byte 4+kk bydlim jen ja s pritelem, hledame 1-2 lidi. Byt je nove po rekonstrukci, spolecna je kuchyn a obyvak, koupelny jsou 2 (WC+umyadlo, WC+umyvadlo+sprcha), dalsi umyvadlo se nachazi v pronajimanem pokoji - sprcha spolecna. Opravdu dobry komfort a soukromi pro kazdeho cloveka. Dum se nachazi v klidnem prostredi obce Strelice u Brna, 4km od okraje Brna - vhodne pro uceni i praci doma. Dopravni dostupnost pomoci IDSJMK, 15 min na hl. nadrazi, 1 zona za zonou 110. Moznost zarizeni studentske salinkarty (i bez trvaleho bydliste) - levne dojizdeni do centra. K doprave lze vyuzit bus do St. Liskovce (vhodne pro Kampus) nebo vlak na hl. nadrazi. Dostupnost fakult MUNI v rozmezi 20-30 min od domu az ke skole. Moznosti pronajmu:

1) 1 clovek do celeho pokoje 3000 Kc vcetne inkasa

2) 1 clovek do pokoje obyvaneho 2 lidmi 2000 Kc vcetne inkasa

upozorneni: neni vhodne pro alergiky na zvireci srst - v byte s nami zije kocka

dalsi info: internet wifi, pracka ano, parkovani pred domem, provize ne, domaci zvirata - kralik, morce apod. ano, kocka ano, pes po domluve (nase kocka je zvykla na psy, dvur nelze vyuzivat pro volny vybeh psa)

Hledame slusne lidi, pracujici nebo i studenty, uprednostnujeme obsazeni celeho pokoje najednou. Nastup cervenec - zari, podle domluvy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu138509
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.