Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyTábor, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Tábor, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 879 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt s možností koupě garáže (není podmínkou) v širším centru města, ve vyhledávané lokalitě na rozhraní Brna střed a Brna-Žabovřesk. Výborná dopravní dostupnost (MHD na zast. Česká cca 6 min., na zast. Hlavní nádraží cca 14 min.).

Byt se nachází ve 3. patře/6 bytového domu s výtahem. Dům je po celkové revitalizaci (r. 2005 rekonstrukce vnitřních rozvodů, r. 2006 výměna oken a rekonstrukce fasády vč. zateplení, r. 2008 rekonstrukce výtahu, r. 2010 rekonstrukce kanalizace). Orientace oken bytu je V – Z (do dvora, resp. do klidné boční ulice). Podlahy v bytě jsou smíšené - oba pokoje + předsíň původní parkety, koupelna dlažba, kuchyň + WC betonové stěrky s položeným PVC. V bytě zůstává kuchyňská linka a skříň na chodbě. Do obou místností i do kuchyně jsou zavedeny kabelové rozvody (UPC – internet, televize a telefon). Dále je zde přípojka pevného telefonu. V bytě jsou rekonstruovány rozvody vody vč. odpadů. Topení je ústřední. Rozvody vody a otopná tělesa jsou opatřeny poměrovými měřidly.

Pokoje jsou neprůchozí. Z předsíně bytu jsou vstupy do pokojů, do kuchyně, do koupelny a na samostatné WC. Kuchyň je vybavena menší komorou a je z ní přístup na lodžii.

Celková podlahová plocha bytu je 61,94 m2 (pokoj 1 20,29 m2, pokoj 2 19,96 m2, kuchyně 10,02 m2, koupelna 4,02 m2, WC (samostatné) 1,06 m2, předsíň 3,14 m2, lodžie 1,51 m2, sklep 1,95 m2). V přízemí domu je k dispozici společná kočárkárna.

Měsíční náklady na bydlení (fond oprav, teplo, teplá voda, studená voda, úklid spol. prostor, správa, výtah, spol. elektřina) jsou pro jednu osobu 2 807 Kč + elektřina a plyn, pro dvě osoby pak 3 427 Kč + elektřina a plyn.

K bytu je možné přikoupit garáž (není podmínkou) - tato se nachází přízemí bytového domu, má 15 m2, je do ní zavedena voda, elektřina a ústřední topení. S garáží fakticky získáváte dvě parkovací místa (jedno v garáži a druhé před ní).

Měsíční náklady na garáž (fond oprav, teplo, studená voda, úklid spol. prostor, správa) jsou 605 Kč + elektřina.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu138600
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.