Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 100 m² bez realitkyNovobohdalecká, Praha - Michle

Novobohdalecká, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím k pronájmu moderní loftový byt ve 3. patře v novostavbě. Sprchový kout společný s WC, kuchyňská linka se zabudovanými el. spotřebiči, dostatek úložného prostoru (vestavěná šatní skříň).K bytu patří velká terasa, kde je možností letního grilování a příjemného posezení. Dále k bytu přísluší sklep a jedno garážové stání. Garáž je součásti domu.

Byt se nachází v klidné lokalitě, která je velmi dobře dopravně dostupná, cca 5 min autobusová zastávka, centrum je vzdálené cca 20 minut. V blízkosti OC Eden.

I offer for rent a modern loft flat on the 3rd floor of new building. The flat provides shower bath together with toillet, kitchen with inbuilt el. appliances, inbuilt wardrobes... Big terrace is included, where you can have a barbecue or just chilling. Basement storage and parking place are also included.Parking place is in garage which is a part of building.

The flat is situated in a quiet location, which is very well accessible by public transport, c. 5 min bus station, the city centre is reachable within 20 minutes. Nearby Tesco Eden.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu138611
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.