Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyPod Nouzovem, Praha - Kbely

Pod Nouzovem, Praha - KbelyVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč


Hledáme spolehlivé nájemníky do bytu na dobu 6 měsíců, případně dle dohody i na kratší dobu (poté možné případně prodloužit). Jedná se o moc pěkný byt 2+kk, 60 m2, s rohovým balkonem 8 m2, včetně podzemního garážového stání v Praze 9 - Kbelích. Dům je šest let starý, takže skoro nový. Byt pronajímáme kompletně zařízený, viz fotky. Moc hezký, světlý, orientovaný na jihozápad. Velká francouzská okna v obýváku. Koupelna s vanou, oddělené WC. Fajn sousedi. U domu dětské hřiště, ve Kbelích nový Centrální park s dalším dětským hřištěm, malým amfiteátrem a veřejným grilem, kde se každou chvilku konají nějaké akce, a taky nový lesopark, kde se dá bruslit, běhat, venčit psy a děti atd. Taky máme rybník, kde se fakt rybaří, farmářské trhy a v okolí množství cyklostezek. Nedaleko je Billa, Obchodní centrum Letňany a Globus. Bezproblémové spojení MHD: bus 302 - na metro Letňany nebo Palmovka, nebo bus 185 - na Palmovku, noční autobusy. Cena včetně všech poplatků a záloh 13200 Kč. Rychlý internet v ceně. Volný od 1.6.2013.

V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat, rád vše zodpovím.

We are looking for reliable tenants for our apartment for 6 months, less than that may also be possible, please just ask (further extension then may be possible as well). It is a very nice 1 bedroom apartment, 60m2, corner balcony 8 m2, including underground garage in Prague 9 - Kbely. The building is six years old, so basically almost new. Completely furnished, see photos. It is a very nice, sunny apartment oriented to the southwest. Large French windows in the living room. Great neighbors. There is a playground by our building, and the new Central Park in Kbely also has a nice playground, small amphitheater and public grill. Events take place in this park very often, including farmers markets. We also have another large new park in Kbely that is great for inline skating, running and walking dogs and children, a pond where fisherman actually catch fish and several bike routes in the area. Billa, Letnany shopping center and Globus are nearby. Easy public transportation: bus 302 takes you to Letnany or Palmovka metro station, bus 185 goes to Palmovka. Night buses also serve Kbely. We are asking for 13200 CZK monthly rent including all fees and deposits. Fast internet included in the price. The apartment is available staring June 1, 2013.

Please don't hesitate to contact me with any questions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu138815
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.