Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 270 m² bez realitkyKostelní, Benešov nad Ploučnicí - Benešov nad Ploučnicí, Ústecký kraj

Kostelní, Benešov nad Ploučnicí - Benešov nad Ploučnicí, Ústecký kraj
Cena1 099 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 714 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám dům v Benešově nad Ploučnicí okres Děčín, kraj Ústecký. Dům má 3 podlaží, v přízemí je garáž, 2x místnost, chodba. V l.patře je byt 2+1 koupelna WC, komora, balkon. V ll.patře je byt 3+1 koupelna WC, komora, balkon. Podlahová plocha 270m2. U domu je zahrádka, na zahrádku jsou situovány balkony. Celý dům je volný ihned. Dům již není zatížen nájemníky, nový majitel si ihned může připravit dům k nastěhování se. Dům je vhodný pro bydlení podnikání, v přízemí možnost kancelářské prostory. Dům je v mimo povodňovém pásmu, je v příjemné, klidné lokalitě.Krásný zámek je vzdálen 5min od domu. Město má koupaliště, fotbalové hřiště, Kino a je bohaté na kulturní a společenské vyžití.V této lokalitě se nachází plná občanská vybavenost, jako je školka, škola, zdravotnické zařízení, je zde velmi dobře vyřešena hromadná doprava - vlaky i autobusy jezdí v pravidelných intervalech. Na náměstí a na autobus 5min chůze od domu. Do Děčína autem 10min.

Benešov nad Ploučnicí je městem kultury a sportu, každý si zde určitě vybere podle svých představ a požadavků to, jak trávit volný čas.Cena konečná 1.099 000,-Kč. Při rychlém jednání cena dohodou. 605 144 138

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu138905
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha270
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.