Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyMěstečko, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský kraj

Městečko, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč


Pronájem bytu 3+kk s vnitřním parkovacím stáním a předzahrádkou do vnitrobloku soukromého parku. Byt o celkové ploše 74m2 má soukromou předzahrádku (90m2), bezpečné a soukromé parkování přístupné výtahem společně se sklepní zděnou kojí vedle stání v podzemní části budovy. Byt je součástí zcela nově postaveného moderního bytového komplexu Klášterní Dvůr ve městě Rajhrad, ležící kousek od Brna jen 10 min. autem nebo autobusem či vlakem (IDSJK) a v blízkosti silnice R52, D1 a D2. Bytová jednotka je částečně zařízená – moderní kuchyňská linka včetně spotřebičů (indukční varná deska, el. trouba, myčka, digestoř, Americká lednice, mikrovl. trouba). Internet, VoIP telefon, SAT rozvody ve všech pokojích (družice Astra 19,2 a 23,5,), topení ústřední s vlastním kotlem, vestavěná komora/šatna. Koupelna je vybavena sprchovým koutem s masážním panelem, termostat. baterie. WC je samostatné, závěsné s umývátkem a bidetovou sprškou. Byt se pronajímá nevybavený. Vratná kauce dle dohody. K nastěhování dle dohody, možné ihned. Měsíční nájemné: 11 000 Kč+inkaso do 3 400 Kč (voda,teplo,elektřina,park a služby spojené s provozem domu). Ve vnitrobloku bytového komplexu je vybudován soukromý park se zahradou, fontánou a dětským hřištěm. Komplex je situován v samém centru města nedaleko městského úřadu, pošty, zdravotního střediska (praktický, dětský, zubní lékař, gynekologie, atd.) lékárny, restaurace, kavárny a obchůdků, MŠ, ZŠ, pobočka umělecké školy, SOŠ zahradnická, OC Olympia,Avion,IKEA. Město má bohaté sportovní a kulturní vyžití (tenis, fotbal, TJ Sokol, karnevaly, výstavy, mateřské centum atd.). 200m od domu se nachází malý supermarket Tesco. Zastávka autobusu se nachází hned naproti komplexu, autobus vás odveze přímo do centra Brna i zpět. Také je tu vlakové nádraží (cca 500m), odkud se dostanete jak do centra Brna, tak i směrem na Vojkovice, Hrušovany u Brna, Břeclav atd. Nedaleko se nachází chráněná krajinná oblast Pálava. Misto je ideální jak pro jednotlivce, páry, nebo rodinu hledající klidné místo blízko přírody, ale i města.K nastěhování dle dohody možné ihned. Měsíční nájemné:11 000 Kč + inkaso cca 3 000 Kč. Výhled do vnitrobloku z bytu je situován do soukromého parku

se zahradou, fontánou a dětským hřištěm. Komplex je vystavěn v samém centru města nedaleko městského úřadu, pošty, zdravotního střediska (praktický, dětský, zubní lékař, gynekologie, atd.) lékárny, restaurace, kavárny a obchůdků, MŠ, ZŠ, pobočka umělecké školy, SOŠ zahradnická, OC Olympia, IKEA. Město má bohaté sportovní a kulturní vyžití (tenis, fotbal, TJ Sokol, karnevaly, výstavy, mateřské centum atd.). Letos otevřen novévý supermarketu Tesco. Zastávka autobusu se nachází hned naproti komplexu, autobus vás odveze přímo do centra Brna i zpět. Také je tu vlakové nádraží (cca 500m), odkud se dostanete jak do centra Brna, tak i směrem na Vojkovice, Hrušovany u Brna, Břeclav atd. Nedaleko se nachází chráněná krajinná oblast Pálava. Misto je ideální jak pro jednotlivce, páry, nebo rodinu hledající klidné místo blízko velkoměsta.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu139049
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha78
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.