Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 119 m² bez realitkyChládkova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Chládkova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby4 900 Kč


Nabízíme pronájem rekonstruovaného bytu 4+1 s balkonem a terasou na ulici Chládkova v Brně-Žabovřeskách. Byt vznikl z původní střešní nástavby 1+1 rozšířením o přilehlé půdní prostory a je umístěn ve 3.patře staršího nájemního domu ( bez výtahu). Výměra bytu je 96 m² , balkonu 4,3 m² a terasy 19,2 m² ( slouží pouze pro nájemce bytu), k bytu patří i sklep.

U domu je pro nájemníky k dispozici menší zahrada. Byt bude volný od 31.5.2011. Stávající nájemce nabízí odprodej na míru zhotovené kuchyňské linky včetně spotřebičů a vestavěných skříní.

Požadované měsíční nájemné činí 14.500,- Kč měsíčně , záloha na služby spojené s užíváním bytu 3.900,- Kč měsíčně (zahrnuje vytápění, osvětlení a úklid společných prostor, kominické služby, vodné a stočné), nezahrnuje bytovou spotřebu elektrické energie ( vč. ohřevu teplé vody bojlerem) a plynu na vaření ( odhadované náklady min. 1.000,- Kč měsíčně).

Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou (jeden rok) s možností opakovaného prodloužení. Majitel požaduje kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu vč.služeb, tj. 18.400,-Kč .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu139113
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha119
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.