Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyLibická, Praha - Vinohrady

Libická, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 690 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Nabízím pronájem krásného reprezentativního bytu 2+kk, Libická 10, Praha 2-Vinohrady. Byt je po kompletní rekonstrukci. Nachází se v 5. patře zrekonstruovaného, nadstandardního činžovního domu s výtahem, v bezprostřední blízkosti stanice metra Flora, 100 m od st. tram. Radhošťská.

Byt je krásně prosvětlený. Má předsíň, dva pokoje (jeden s kuchyňským koutem), koupelnu a samostatné WC, dvě komory a sklepní kóji. Oba pokoje mají balkón. Okna vedou do tiché ulice Libická. Nová kuchyňská linka bude před nastěhováním nájemce nainstalována na náklady majitele bytu.

K nastěhování ihned.

Nabídková cena nájmu 10.990,-Kč/měsíc + poplatky (cca 3.000,-Kč/měsíc)

I offer for rent the flat 2+kitchen, Libická 10, Praha 2-Vinohrady. The Flat is after total reconstruction. The flat is situated in the 4th floor of a new reconstructed house with the lift, close to underground station FLORA, 100 m from tram station Radhošťská.

The flat is very nice, light and agreeable. There are 2 rooms (1 with kitchen), hall, bath room and independent WC. There are balcony in both rooms. The windows lead to the quiet street Libická.

You can move in immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu139154
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.