Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyNa Petřinách, Praha - Veleslavín

Na Petřinách, Praha - VeleslavínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Byt je po kompletní rekonstrukci: nová okna, nově zasklená lodžie, nové vstupní bezpečnostní dveře, v pokojích zrekonstruované dřevěné podlahy, zděné jádro, nová dlažba v chodbě, v kuchyni, v koupelně a na WC, nové keramické obklady v kuchyni, v koupelně a na WC; v kuchyni nová kuchyňská linka včetně plynové varné desky, digestoře, elektrické trouby a lednice s mrazákem; v koupelně umyvadlo, sprchový kout s hlubší vaničkou a pračka; vestavěná skříň; v bytě je kvalitní přípojka internetu, společná televizní anténa a možnost instalace satelitní antény; v domě je síť kabelové televize; vstup do domu je zabezpečen pomocí čipového přístupového systému se samozamykači, je zde domácí telefon s elektrickým vrátným.

Pronájem i cizincům.

Dům je po celkové rekonstrukci: zateplení fasády, nová okna, rekonstrukce schodišť, vyměněné stoupačky.

Doprava: parkování před domem; tram a bus 1 min, staví se metro.

Praktické: Billa 250 m, Norma 100 m, Kaufland 1,5 km, 2 večerky, pošta, pizzerie, restaurace, v blízkosti je obora Hvězda...

Apartment completely rebuilt: new windows, new glass-covered balcony, new safety entrance door, in rooms newly restored wooden floor, brick partition walls, new tiles in entrance hall, kitchen, bath and WC, new wall tiling in kitchen, bath and WC; new kitchen unit including gas hotplate, digestor, electric oven and refrigerator with freezer; in bath wash-basin, shower bath with deep basin and washing-machine; built-in wardrobe; high-speed internet connection, TV antena, satelite possible; cabel TV available in building; house entrance provided with microchip access system with self-lock, interphone with electric door control.

Apartment available for foreigners; we speak english, french, german, russian.

Whole building rebuilt: new facade, new windows, stairway restored, instalation restored.

Transport: parking in front of the building; tram&bus 1min, subway in construction.

Practical: Billa market 250 m, Norma market 100 m, Kaufland supermarket 1,5 km, 2 non stop shops, post-office, restaurants, pizza, forest park Hvezda...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu139251
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.