Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 53 m² bez realitkyJičínská, Praha - Vinohrady

Jičínská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Nabízím k pronájmu min. na 1 rok, zařízený byt v blízkosti obchodního centra Flora. Byt je situován do vnitrobloku, 5. patro, výtah, po celkové rekonstrukci, po rekonstrukci je i dům. Byt nemá k dispozici garáž. Topení 2x plynová kamna, ohřev vody elektrikou. Plovoucí podlahy, plastová okna, koupelna se samostatným oknem. Byt se skládá z předsíně, WC, komory, kuchyně, malé komory a koupelny. Vhodné pro jednotlivce či pár.

Poplatky Kč 1000,-/měsíc jako zúčtovatelná záloha za energie a služby, která bude vyúčtována např. pololetně. V případě zájmu volejte +420 602 559 755 (česky nebo anglicky), nebo +420 602 208 652 (pouze česky)

I would like to offer you a flat for rent. The flat is located in Prague 3, Jicinska street, close to Flora shopping center, in recently reconstructed block of flats, 5th floor, lift.

The flat has been reconstructed - floating floor, windows made from plastic, etc. It consists of a hall, lumber - room, separate toilet, kitchen, living room and a big bathroom. The flat is fully equipped. Gas heating. Total flat area is 53m2. Ideal for couple and/or one person.

Rent: CZK 11 000,- + CZK 1 000,- as an advance payment for energies (electricity, gas, water, services), in total CZK 12 000,-/month. Billing frequency of energies will be negotiated - quarterly, semi-quarterly, annually.

The flat is available immediately. We prefer rent at least 12 month long.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu139367
Dispozice1+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.