Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+kk • 120 m² bez realitkyNad cihelnou, Praha - Podolí

Nad cihelnou, Praha - PodolíČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 5 + kk o celkové ploše cca 120m2, který zaujímá 2. patro a podkroví zatepleného domu s dřevěnými euro okny. Byt má samostatný vstup schodišťovou šachtou, která patří k bytu a nabízí dodatečný úložný prostor. K bytu patří 2 lodžie a velká terasa s krásným výhledem.Všechny pokoje mají samostatný vstup, nejsou průchozí, jsou vybaveny plovoucími podlahami, v obývacím pokoji jsou parkety. V bytě jsou dvě koupelny s vanou, sprchovým koutem a toaletami, v chodbě je skřín. Byt se nachází v klidném prostředí pod Kavčími horami. Dobrá dopravní dostupnost na metro C a tramvaje (stanice Dvorce 17, 3, 21). Preferujeme dlouhodobý pronájem, nekuřáky, bez domácích zvířat. Byt je volný od 1. 12. 2015.

We are offering for rent an apartment 5 + kk (120 m2 ) located in a quite area under the Kavčí hory, Prague 4. The apartment has an access via external staircase which belongs to the apartement and offers aditional storing space. The apartament has got two balconies, and great terrace with a beautiful view. All the rooms have separated access, and are equipped with floating floors, in the living room is a parquet floor. There are two bathrooms with a bath, shower, toilets, and a wardrobe in the corridor. There is a good transport accessibility to the city (underground line C, tram stop Dvorce). The apartment is available from 1.12.2015.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu139842
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.