Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyHorní, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Horní, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný rohový byt 2+kk ve výborné lokalitě s jihozápadní orientací - okna a balkon směr Bělský Les. V domě je výtah. V bytě je dřevěná dubová podlaha po celé ploše, plně vybavená kuchyně s 380V sklokeramickou deskou, multifunkční troubou, mikrovlnkou a digestoří, linkou z masivního dubu s vestavěnou lednicí a plně vybavenou koupelnou s pračkou a sprchovým koutem s termostatickou baterií a masážní hlavicí. Byt je vybaven jídelním stolem s židlemi, koženou sedačkou, skleněným nerez konferenčním stolkem, vestavěnou skříní v předsíni, velkou šatní skříní a dvojpostelí. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi a elektronickým zabezpečovacím systémem. Prohlídka bytu možná v odpoledních hodinách, byt je k dispozici ihned. K dispozici jsou parkovací místa vyhrazená nájemníkům domu. Pouze pro spolehlivé a slušné nájemce - v domě je velmi dobrá komunita.

We offer beatiful and fully equipped 1 bedroom flat in a very good neighbourhood with South-West orientation overlooking the Belsky forrest. The house has a lift. Custom-made massive oak kitchen with 380V hotplate, all appliances and built-in fridge. Hard-wood floor, Italian tiles, massage shower unit with thermostatic fixture and wash machine. The flat is equipped with dining table with chairs, leather sofa, glass-inox coffee table, king bed and various single and fitted wardrobes. The flat has security doors and electronic alarm system. Viewing available in the afternoon hours. Reserved parking spaces are available behind the house. For realiable and virtuous tenants only - a very good community is in the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140073
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.