Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 50 m² bez realitkyGrafická, Praha - Smíchov

Grafická, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 200 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč


DNE 13.6.2011 SNÍŹENA CENA NÁJMU : VÝHODA = garsoniery nabízíme dvě s různým uspořádáním prostoru, ale stejné podlahové plochy a nájemného.

Ideální bydlení pro dva = do půdního prostoru 3.patrového domu je uspořádána netradičním způsobem garsoniera s jednou místností 47 m2, která je vybavena kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem, dále předsíní a samostatným WC. Koupelna (6 m2) je umístěna nad garsonkou v patře s dalším prostorem o 14 m2, který příjemně osvětlují samostatná okna. Patro lze použít jako ložnici, nebo pracovnu k dokonalému využití prostoru.

Z oken je výhled jižním směrem na Bertramku. Celková užitná plocha slunného bytu se tímto uspořádáním zvětšila na 70 m2.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní kondenzační plynový kotel.

Služby (voda, úklid a osvětlení v domě, popelnice) 450,-Kč/osobu měsíčně -nejsou započteny. Spotřebu plynu a elektřiny přihlásí nájemce na svůj účet.

Požadujeme při podpisu smlouvy složit v hotovosti kauci ve výši jednoho celkového nájemného.

Preferujeme dlouhodobý pronájem, a bez přítomnosti psů. Parkování možné před domem na ulici. Škola, zdrav. zařízení, MHD, OC Anděl – Nový Smíchov dobře dostupné (5 minut).

K nastěhování až po kolaudaci cca od 1. 7. 2011.

Prohlídky a uzavření smluv jen s budoucím nájemcem, bez Realitních kanceláří, prosím, sjednat s majitelem na tel.: 721 269 379 ( „O2“ ) .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140078
DispoziceGarsoniéra
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.