Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 247 m² bez realitkyVendelína Opatrného, Týniště nad Orlicí - Týniště nad Orlicí, Královéhradecký kraj

Vendelína Opatrného, Týniště nad Orlicí - Týniště nad Orlicí, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena2 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 209 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízíme prodej energeticky úsporného rodinného domu, situovaného v řadové zástavbě obci Týništi nad Orlicí. Jedná se kompletně zrekonstruovaný dům o dvou podlažích s možností další podkrovní vestavby, dům částečně podsklepen. K domu náleží pozemek cca 200m2 na němž jsou situované další stavby – garáž, 2x dílna a kůlna – i tyto stavby prošly rekonstrukcí (nová střecha a fasáda) a nabízejí další půdní úložné prostory. Uzavřený dvoreček nabízí soukromí a posezení pod novou pergolou s venkovním krbem, či relaxaci v nové zatepleném bazénu se solárním ohřevem vody. Dispozice domu – přízemí : vstupní veranda, chodba, velká obytná kuchyň, obývací pokoj, ložnice; v mezipatře: luxusní koupelna se sprchovým koutem, rohovou vanou a podlahovým topením, nové WC; ve druhém podlaží - podkrovní dětský pokoj řešený do L - ideální pro 2 děti, nad schody úložný prostor vhodný jako šatna, a dále půda vhodná pro další vestavbu. Kompletní rekonstrukce domu proběhla v roce 2008 v rámci níž došlo v domě – k vybudování podkroví vč. nové střechy, oken, snížení a zateplení stropů v přízemí, výstavbě verandy, kompletního zateplení domu vč. fasády, novým rozvodům elektřiny, plynu, vody a ústředního topení vč. nového kotle, a rekonstrukce luxusní koupelny a toalety. V kuchyni a chodbě je plovoucí podlaha a nové interiérové dveře. V podkrovní místnosti je nová klimatizace. Majitelé nabízí po domluvě částečné vybavení domu. Tento dům nabízí díky zateplení a rekonstrukci velkou energetickou úsporu, a zároveň příjemné bydlení v pěkném městě s veškerou občanskou vybaveností. Město Týniště nad Orlicí je dobře dopravně dostupné autem, vlakem, autobusem či na kole. Nabízí 2 mateřské školky, základní školu, přírodní koupaliště, a spoustu dalších kulturních a sportovních vyžití.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140277
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha247
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.