Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 105 m² bez realitkyKlausova, Praha - Stodůlky

Klausova, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu dlouhodobě zařízený byt 3+1 se zasklenou lodžií v residenčním domě v Klausově ulici na Praze 5. Byt se nachází ve 3tím patře ze 4(výtah). Celková rozloha bytu je 105 m2 včetně lodžie . K bytu dále náleží garážové stání v objektu a vlastní velký sklep.

Byt je moderní a udržovaný. Je vybaven dřevěnými plovoucími podlahami, novou kuchyňskou linkou se spotřebiči (sklokeram. deska, myčka, trouba, nerez. lednice, digestoř), vlastním plynovým kotlem s ohřevem vody. Jedna místnost je zařízena jako pracovna (kancelář), druhá jako ložnice. V obou pokojích jsou vestavěné skříně. Poplatky zahrnují zálohy na veškeré energie (2 osoby). V bytě jsou k dispozici veškeré satelitní a televizní rozvody s centrální rozvodnou stanicí přímo v domě včetně vysokorychlostního internetu. V bytě wifi. Dům byl již při výstavbě zateplen, má plastová, tepelně izolační, okna a stojí na samostatném oploceném pozemku.

Byt je slunný, orientován na jihozápad. V okolí je dobrá občanská vybavenost (Supermarkety, MŠ, ZŠ, Pošta, Lékařské středisko, Lékárna, MHD, Shopping centrum, stanice metra, bus 5 min chůze). K domu patří 24 hodinová ostraha, správce objektu, denní úklid vnitřních i venkovních prostor.

Ihned před domem začíná Prokopské údolí - krásné bydlení v zeleni. Kauce 50.000,-Kč. Volné dle dohody. Vhodné pro bezdětný pár, preferujeme slušné a čistotné nekuřáky bez větších či hlučných zvířat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140479
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha105
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.