Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyZahradníčkova, Praha - Košíře

Zahradníčkova, Praha - KošířeVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Příjemný, světlý byt 1+kk v lokalitě plné zeleně na rozhraní Košíř a Motola, 10min od Anděla, naproti košířského lesoparku. Místnost je ve tvaru L což umožňuje oddělený prostor na spaní. Velké vestavěné skříně jsou v pokoji i předsíni. Je tam jedno dvoulůžko šíře 140cm a skříňky + gauč. Je možné byt pronajímat s nábetkem nebo bez. V kuchyni je lednice, dvouplotýnková varná keramická deska a malá trouba.V koupelně sprchový kout, pračka, úložné skřínky. Možnost kabelové televize a internetu (není v ceně).Sklep k dispozici. Parkování v ulici je bez problému, garáž lze pronajmout od ostatních majitelů.Vzdálenosti: Anděl - tramvají 10min, Letiště - 15min, nemocnice Motol a Homolka - pěšky. Volný 1.5.2017. - nyní probíhá výmalba (světlejší barvy) a menší opravy.

Nice, bright studio in a lush greenery of Kosire and Motol, 10min by tram to Andel, across the street is large park Kosire. The studio is L shaped so it provides a separate space to place a bed. Both, room and the entry room have large built-in wardrobes. Furnished with cherry color furniture, 1doublebed (140cm width). I can leave the furniture or the flat can be rented without it. In the kitchen, there is a fridge, double ceramic plate, and a small oven. The bathroom is furnished with shower, washing machine, and small cabinets. Basement available. Cable TV and the internet available (not included in price). Parking in the street is very good (garage can be rented from other owners in the building). Distance: Andel - shopping district and Metro B. (10min), Airport (15min), Hospitals Motol and Homolka (5min, walking). Available May 1st. Now I am doing wall painting (lighter colors) and small repairs.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140523
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha34
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.