Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 32 m² bez realitkyBínova, Praha - Střížkov

Bínova, Praha - Střížkov
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby1 290 Kč


Pronajmu byt v sedmém patře panelového domu na sídlišti Střížkov, s velkou zasklenou lodžií a vlastním sklepem. V blízkosti je velký supermarket, zastávky tramvají a autobusů a cca 5 minut pěšky je stanice metra C. Nedaleko je Ďáblický háj, vhodný na procházky, v bezprostředním okolí domu je vzrostlý park a dětské hřistě, ale i dost místa na parkování. Celý dům je zateplený, bezbariérový a má na každé chodbě dva velké nákladní výtahy i schodiště. Byt je částečně zrekonstruovaný, nezařízený, jen v kuchyni je plynový vařič, lednice a mrazák. V koupelně je malá vana a místo na pračku. V předsíni je vestavěná skříň a botník. Možnost internetu přes kabelovou televizi.

Nevadí mi cizinci, děti ani domácí zvířata, jen realitky, prosím, nevolejte.

An apartment for rent on the seventh floor of a block of flats in the Strizkov estate, with a large glazed balcony and its own cellar. There is a large supermarket across the street, tram and bus stops in front of the house and subway line C about 5 minutes of walk. Nearby is a forest called "Ďáblický háj", suitable for walking. In the vicinity of the house is a full-grown park and playground, and a plenty of room for parking.

The whole house is insulated, has two large elevators and stairways. The apartment is partially renovated, unfurnished, the kitchen is equipped with a gas cooker, fridge and a freezer. There is a small bathtub and a space for washing machine in the bathroom and built-in wardrobe and shoe rack in the hall. Internet and CaTV available.

I do not mind strangers, children or pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140526
Dispozice1+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha32
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.