Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 68 m² bez realitkyMajdalenky, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Majdalenky, Brno - Lesná, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 805 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej nebo pronajmu /13 000Kč /

luxusní bydlení jednopokojového bytu s kuchyňským koutem v cihlové novostavbě v jedné z nejatraktivnějších lokalit Brno – Lesná na ul. Majdalenky.

Byt o CP 68 m2 se nachází ve 3. patře 14-ti podlažního věžového domu, který spolu s dalšími dvěma věžovými domy tvoří uzavřený bytový komplex ORION.

Byt sestává z obytné místnosti s kuchyňským koutem o ploše 48 m2 a koupelny s WC o ploše 6 m2. Z obytné místnosti vede vstup na prostornou lodžii o ploše 15 m2.

Kuchyňský kout je vybaven novou moderní kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči, koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, závěsným WC, pračkou .Skříně na míru .Podlaha v bytě plovoucí, v koupelně dlažba, okna jsou výklopná, mají hliníkové rámy a výplně z izolačního skla, vstupní dveře mají protipožární odolnost.

Možnost přímého vstupu na rozsáhlou terasu, která slouží k relaxaci a odpočinku majitelů,hřiště pro děti bytových jednotek.

V bytě je zaveden internet od Netboxu.

V ceně je zahrnuto také garážové stání a sklep.

Lokalita Lesná patří k nejoblíbenější a nejvyhledávanější lokalitě města Brna, jde o velmi klidnou lokalitu bohatou na zeleň, v blízkosti centra, s výbornou dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností ( poblíž se nachází pošta, škola, školka, Billa, restaurace, wellness centrum, fitcentrum, bazén, oční středisko, zastávka MHD ).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140536
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.