Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyBoční, Liberec, Liberecký kraj

Boční, Liberec, Liberecký krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Nabízíme pronájem 2+kk Liberec 1, Husova ul., 1.NP v cihl.domě, celk. počet bytů v domě 4. Jedná se o klidnou a zelenou lokalitu nad přehradou u VŠ, veškerá obč. vybavenost je v pěším dosahu, parkování u domu. Byt i celý dům /kompletně nekuřácký/ prošel rekonstrukcí - atyp. řešený, WC zvlášť, koupelna s oknem a rohovou vanou. Vertik. žaluzie, dlažby, plov. podlaha kuch. kout - skříň na potraviny, myčka, zátěžové koberce obýv. část + ložnice, dále je v bytě velká komora a v domě je půda k věšení prádla. Vzhledem k celk. osazenstvu klidného domu budeme akceptovat max. 2 dospělé, bezdětné, zaměstnané osoby tolerující klid v domě 21 - 7 hod., jen nekuřáci a jen bez zvířat. Poplatky obsahují: zálohu na topení /plyn/,vodu stud. i ohřev teplé vody, úklid v domě a společnou elektřinu na chodbě. Elektřina v bytě = přepis na nájemce. Internet je v bytě zaveden. Kauce 33 tis., možno na 2 splátky. Dlouhodobě, velmi příjemné bydlení zárukou. Volné dohodou - ideálně od 1.10.2023.

Spacious, sunny flat 2+kk – 67 m2, Husova Str.,near university, after reconstruction for rent, 1th floor, entrance hall, 1 light spacious bedroom , 1 spacious living room with modern kitchen in the corner , bathroom with bath and window, separate toilet, window covers, security doors, quite neighborhood, good options to park your car. Flat is ideal for 1 person or max.young couple, NO SMOKERS, no animals is a must. Monthly services payments are averaged/month - based on individual usage. Min.for 2 yers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140632
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha67
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDTechnická univerzita
🚶 268 m (3 min)
PoštaZásilkovna
🚘 1 842 m (4 min)
ObchodCoop
🚶 55 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 104 m (5 min)
RestauraceMenza TUL
🚶 249 m (3 min)
LékárnaLékárna U Muzea
🚶 810 m (10 min)
ŠkolaZákladní škola s rozšířenou výukou jazyků
🚶 608 m (7 min)
Mateřská školaMŠ ŠkaTULka
🚶 238 m (3 min)
Sportovištěbývalé skokanské můstky
🚶 476 m (6 min)
Hřiště
🚶 299 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.