Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu Garsoniéra • 26 m² bez realitkyZelená, Česká Skalice - Česká Skalice, Královéhradecký kraj

Zelená, Česká Skalice - Česká Skalice, Královéhradecký krajVybaveno
Cena1 380 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 853 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


7 min metro Dejvická, slunný, v zimě teplý, plně vybavený, klidný, okno do dvora, k dispozici zahrada. Kuchyň mimo obytný pokoj, samostatné WC a koupelna s vanou (obje po rekonstrukci), komora. Dálkové topení, TUV, STA, satelit (jakékoliv volné stanice), setobox.V domě přípojka tel, UPC, výtah. K bytu náleží sklep. Výborná občanská vybavenost. Vhodné i pro dvě osoby. Možnost přenechat vybavení bytu (nová lednice, pračka, el. dvouvařič, rozkládací dvousedačka, sekretář). Možné využít jako kancelář.

7 min to metro Dekvická, sunny flat, fully furnished, calm, with a window to courtyard, possible to use the garden. Kitchen outside the living room, separated WC and bathroom with a bath (both reconstructed), separated small stock room. Heating and hot water transmitted from outside. Tv, satelite, CT receiver included. Tel and UPC available, lilft, a cellar. Possibility to be used as an office.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140675
DispoziceGarsoniéra
Podlaží-1
Typ budovyCihla
Plocha26
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.