Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 7+1 • 340 m² bez realitkyFilmařská, Praha - Hlubočepy

Filmařská, Praha - Hlubočepy
Cena20 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 84 819 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Samostatná 1/2 moderní funkcionalistické dvojvily v bývalé zahradní čtvrti umělců, herců a režisérů v sousedství filmových ateliérů na Barrandově. Lokalita je vyhledávanou rezidenční čtvrtí, která je oblíbena pro svůj klid, pořádek a "Genius Loci".

Ulice před pozemkem není průjezdní a slouží pouze pro dopravní obsluhu majitelů vil. Autobusová zastávka 2 minuty pěšky. Spojení jede každých 10 minut, doba jízdy k metru Smíchov do 10 minut.

Zahrada je oddělena od velmi klidné ulice vysokou zdí. Plocha pozemku 590m2. Vila postavena v 70.letech byla v roce 2008 kompletně rekonstruována s důrazem na nízkou energetickou spotřebu a moderní technologie. Mírně svažitý pozemek je přímo přístupný ze dvou podlaží vily. Garáž je samostatná.

Modern and Luxury Functionalist vila 340 sqm. Filmařská 8, Prague 5

875.000 EUR

Half of an twin vila situated in a highly sought after residential area of Prague 5 - "The Czech Hollywood" in a neighbourhood of the Barrandov film studios. Property has been

completely renovated in 2008 with focus on modern technologies and high quality of termoinsulations. Vila has total area of 340 sqm, well-kept garden 590 sqm. The vila has three storeys which two have direct access to the garden and garage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140692
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha340
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.