Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyLitevská, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

Litevská, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 056 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví 3+1 o rozloze 76m2 v přízemí panelového domu v Kladně – Kročehlavech,Litevská ul.

Dům je po celkové rekonstrukci,zateplený,stoupačky,čistý udržovaný a bezpečný,se stálým domovníkem,čipovým zabezpečením vchodových dveří a kamerovým systémem.

Byt orientován s výhledem do zeleně, v pěkném udržovaném stavu.Je velmi dobře dispozičně řešen a dominuje mu velký obývací pokoj.Okna orientované na východ a západ,díky čemu je byt celý den krásně prosluněn sluníčkem.Plastové okna,kuchyňská linka stáří 8let.Součástí bytu je komora a sklep.Parkování před domem.

V okolí je veškerá občanská vybavenost ( škola, školka, obchody + 2x obchodní centra Oáza a Jih,služby,dětský lékař cca 3min pěšky,zdravotní středisko cca 5min.autem ) s výbornou dopravní obslužností - MHD, BUS - Praha ( autem cca 15 minut ).Nedaleko také les Bažantnice v kterém se nachází jezero a koupaliště.

Při rychlém jednání možná sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140714
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha76
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.