Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyU Mrázovky, Praha - Smíchov

U Mrázovky, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


***

Právě jednáme s vážným zájemcem o podpisu smlouvy. I přesto nás můžete kontaktovat, nebo sledovat nadále tento inzerát. V případě, že by k podpisu smlouvy nedošlo, dáme vám vědět. Poslední změna: 10/6/2011

***

Prostorný byt 2+1 po nedávné rekonstrukci ve zvýšeném přízemí domu, 65 m^2. Okna jsou zhruba 2.5 metru nad terénem (uzavřenou zahradou), výhled do zeleně a částečně na město, směrem na jih a východ.

V bytě jsou dvě ložnice přístupné samostatně, kuchyň vybavená kuchyňskou linkou a (starším) sporákem, koupelna s vanou a WC a komora. Viz plánek zařazený mezi fotografiemi.

Byt je vytápěn akumulačními kamny. V pokojích jsou renovované parkety, v kuchyni prkenná podlaha, v předsíni a koupelně dlažba. Kromě kuchyňské linky a sporáku je byt nezařízený.

Dostupnost: 10-15 minut z kopce na metro/tram Anděl. 3 minuty od zastávky autobusu 137 - Malvazinky. Parkování bez problému na ulici před domem.

Snadné připojení k Internetu za rozumou cenu přes CZFree.Net/radlice.net.

Poplatky:

nájemné 11000 za měsíc

+ služby cca 400 Kč za měsíc a osobu (zahrnují studenou vodu, odvoz odpadu, úklid/osvětlení společných prostor)

+ elektřina (elektroměr bude převeden na vás; vzhledem k tomu, že elektřina je použita na vytápění i ohřev teplé vody, předpokládaná spotřeba je cca 2000-3000 Kč za měsíc)

Prohlídky možné téměř kdykoli (naše rodina bydlí ve stejném domě)

***

Negotiation currently under way with a prospective tenant. Please check this ad later for updates or contact us anyway - we'll let you know in case the contract is not signed in the end. Last update: 10/6/2011

***

A spacious two bedroom flat, recently refurbished, 65 m^2. First floor, windows are about 2.5 metres above the terrain (a locked garden). Nice view into a garden and partly on the city, facing South and East.

The flat comprises two separately accessible bedrooms, a kitchen furnished with a kitchen desk and an (older) cooker, a bathroom with a bath and a toilet and a small storage room.

See the floor plan among the photographs.

Heated by electric storage heating. Renovated wooden floors in the bedrooms and kitchen, ceramic tiles in the bathroom/hall. Apart from the kitchen desk/cooker, the flat is unfurnished.

Accessibility: 10-15 minutes downhill to the tube/tram station Anděl, 3 minutes from city bus #137 (Malvazinky). Ample parking on the street.

Internet connection easily available from radlice.net at a fair price.

Payments:

rent = CZK 11000 p.m.

+ services ~ CZK 400 p.p.p.m. (includes cold water and waste disposal)

+ electricity (meter transferred to you; as electriity is used for heating and hot water, expect costs round CZK 2000-3000 p.m.)

Visits can be arranged for nearly any day (we live in the same building).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140879
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.