Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyŠtúrova, Praha - Krč

Štúrova, Praha - Krč
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu velice útulný a slunný byt v panelovém domě na P4. Byt je po kompletní rekonstrukci, plastová okna, plovoucí podlahy a je plně vybaven včetně pračky, velké vestavěné skříně a TV atd. V okolí veškerá občanská vybavenost, velmi dobrá dostupnost MHD, cca 5min metro Kačerov cca 10mm metro Budějovická, cca 16min Nádraží Smíchov. V blízkosti Michelský a Krčský les, ideální na procházku, běh či jízdu kolem, pro in line bruslaře velmi dobrá dostupnost na stezku. Volný do 8/2011, event. dle dohody již 7/2011

I hire a very sunny and cosy flat in P4. The flat is completetly reconstructed and fully equipted including a washing machine, a TV set and so on. Nearby the flat there is a shopping park, hospital, restaurants ... There is a very good connection to the city, cca 5 minit to metro Kačerov, cca 10 min to metro Budějovická and cca 16 min to metro Nádraží Smíchov. Near the flat is beutiful park called Krčský les and Michelský les, it is an ideal place for walking, jogging or cycling. If you love in line skating like me, the best in line track in Prageu is very near the flat.Avaibility in August or it is possible to make a deal for July.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140898
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha40
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.