Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 110 m² bez realitkyTibetská, Praha - Vokovice

Tibetská, Praha - VokoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Zařízený byt s balkonem situovaný v novém rezidenčním komplexu Terasy Červený Vrch s 24hodinovou recepcí a ostrahou. Čtvrté patro s výtahem. Byt má plně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj, 2 ložnice, koupelnu s vanou i sprchovým koutem, komoru a balkon. Na podlahách parkety a dlažba, úložné prostory. Společné poplatky včetně ostrahy jsou zahrnuty v ceně nájmu, zálohy na spotřebu elektrické energie činí 2.000 Kč měsíčně.

Furnished 2-bedroom apartment with balcony situated in the residential project Terasy Červený Vrch, a 5 minute drive to the International School of Prague. 4th floor with lift, 24-hour security service and reception. The flat has fully fitted and equipped kitchen open to the living room, bathroom with bath tub and shower, balcony, and storage room. Parquet and tile floors, storage space. Common building charges (including 24/7 security etc.) are included in the rent, prepayment for electricity CZK 2000/month. Available from July 1, 2011. One garage space plus one parking space on the street included.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu141062
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha110
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.