Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 120 m² bez realitkyV Zámku, Pozořice - Pozořice, Jihomoravský kraj

V Zámku, Pozořice - Pozořice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné1 000 Kč


Nabízíme =BEZ PROVIZE= pronájem nebytových prostor o velikosti cca 120 m² v obci Pozořice, v okrese Brno-venkov, s výbornou dostupností na dálnici D1.

Prostory jsou vhodné jako skladové, výrobní nebo jako garáže. Nabízí se nezařízené, lité podlahy, k dispozici manipulační a parkovací plocha, bezpečnostní zařízení, kamerový systém. K dispozici internet a telefonní linka.

Objekt se nachází ve velice klidné a oblíbené lokalitě v blízkosti Brna - 10 minut autem nebo 25 minut IDOS busem do centra. U objektu se v dostupnosti do 3 minut chůze nachází pošta, obchodní středisko, restaurace, obecní policie. Po domluvě možné i ubytování v objektu či v blízkém okolí. Ve vzdálenosti cca 5 minut jízdou vozem se nachází dálnice D1 a nájezdy na úseku 207,5 km Rohlenka nebo 210 km Holubice, možný příjezd kamionu. Cena 1000,-/m2/rok + zanedbatelné energie. !!!!MOŽNÁ VÝRAZNÁ SLEVA PO DOMLUVĚ!!!! Více na byty.zamecek.info, v případě dotazů pište na byty@zamecek.info

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu141422
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha120
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.