Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyJose martiho, Praha - Veleslavín

Jose martiho, Praha - Veleslavín
Měsíční nájemné13 000 Kč


 Byt 3+kk, 60m2 v ulici José Martiho, Praha 6 Veleslavín. Pouze několik minut pěšky od rozlehlého parku Divoká Šárka. S dobrou dostupností na pražské letiště a OC Šestka. Byt je velmi pěkně zrekonstruován a nabízí: vstupní chodbu s vestavěnými skříněmi, prostorný obývací pokoj propojený s plně zařízenou kuchyní, 2 ložnice (větší s vestavěnými skříněmi), koupelnu s pračkou. Byt je možné kompletně dozařídit dle dohody velmi rychle .Navíc: velký balkón, komora na patře, u domu dětské hřiště a velké parkoviště.

K nastěhování: 4/2/2009

 Conveniently located flat in the neighborhood of British school and kinder garten. Minutes to walk from National Preserve Divoká Šárka, easy access to Prague airport and shopping zone Šestka. The flat has been fully renovated and accommodation comprises: entry hall with built-in wardrobe, spacious living room, F/F kitchen, 2 bedrooms (larger one with built-in wardrobe), bathroom. Special features: big balcony, playground and big car park.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu14182
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha60
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.