Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyRižská, Praha - Hostivař

Rižská, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč


Krásný a moderní 2+kk, 55m2, 2.patro, lokalita Slunečný vršek, P-10 Hostivař, Budapešťská ul. V míste veškerá občanská vybavenost, klid, příroda, blízko Hostivařské přehrady. Byt obsahuje obývací pokoj s odděleným kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu a WC, předsíň a komoru. Je částečně zařízený - kuchyňská linka s elektrickým sporákem, lednička. Připojení na internet a kabelovou televizi k dispozici. Příznivá doprava - autobus na Metro C stanice Opatov nebo A stanice Skalka. Klidné místo s krásným okolím uprostřed přírody. Dlouhodobá velmi solidní spolupráce s vlastníkem.

2+kk - Slunečný vršek, P10 Hostivař, Budapestska street, modern apartment in Slunečný vršek development. Near all services, close to Hostivar woodlands. Nice apartment on 2nd floor being let directly by owner. Area 55 m2 - large sitting room with kitchen corner, bedroom, bathroom and separate WC, hallway and storeroom. Apartment suitable for 1-2 people (or parents with baby). Apartment is partly furnished- kitchen with cooker, fridge. Possible to connect to cable TV and internet. Nearby transport- bus to Metro C station Opatov or A to station Skalka. Nice quiet area close to nature. Long term let preferred, owner trustworthy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu141856
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.