Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyToušeňská, Praha - Lhotka

Toušeňská, Praha - LhotkaČástečně vybaveno
Cena2 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 118 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Světlý byt v částečně rekonstruovaném domě s dispozicí 3+1 o celkové ploše 68 m2. Obytná plocha 62 m2, balkon 3m2, sklep 3m2, v domě společná funkční kočárkárna. Poloha na kraji vilkové zástavby, výhled do zahrad, klid, ale i dobrá dostupnost MHD (zastávka u domu, do 30 min. do centra Prahy) a služeb. U domu travnatá plocha se vzrostlými stromy, parkoviště mimo ulici.

Dům prošel několika rekonstrukcemi (střecha, okna, stoupačky, plánované zateplení), byt je po celkové rekonstrukci (jádro, kuchyň, podlahy, stěny, žaluzie, bezpečnostní dveře). Byt je v posledním patře malého domu s 11 byty.

Byt je velmi vhodný pro ty, kteří hledají klid bez dupajících sousedů nad hlavou, prosluněné bydlení, klidnou lokalitu a přitom dobrou dostupnost služeb a dopravy a výhodnou polohu na Praze 4. Více viz http://byt-lhotka.wz.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu141867
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.