Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyValečovská, Praha - Prosek

Valečovská, Praha - ProsekČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby5 600 Kč


Pronajmu prostorné 2 +KK s předzahrádkou v novostavbě v Praze 9. Orientace bytu je na severozápad včetně zahrádky. Byt je v širším centru města, velmi dobře dostupný v klidné lokalitě. Spojení metro trasa C „Prosek“, BUS „ U Kundratky“. Občanská vybavenost v místě. Pronájem je včetně vlastního venkovního parkovacího stání. V bytě nová kuchyňská linka, dřevěné podlahy, dlažba. 11000 Kc/mes. Poplatky činí 5600,-kč zaloha/mes. Částečné vybavení dle dohody. Byt volný dle dohody od konce února, 1. Března 2012.

Rent Spacious 2 + kk with a front garden in the new building in Prague 9 The orientation of the apartment is to the northwest, including the garden. The apartment is near the center of town, easily accessible in a quiet location. Combination of metro line C "Prosek" BUS "U Kundratky". Civic amenities in place. Rent includes its own outdoor parking space. The apartment has new kitchen, hardwood floors, tiles. 11000 CZK / month. Fees is 5600,-CZK deposit / month. Partial facilities by arrangement. The flat free as agreed by the end of February, 1 March 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu142043
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.