Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 60 m² bez realitkyBartákova, Praha - Krč

Bartákova, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Byt 1. kategorie na metru, ARKADY PANKRAC, po rekonstrukci, zděné jádro, plast okna, malba, koberce nové, do měsíce zasklení balkonu, udržovaný dům v zeleni, chipový přístup, dětské hřiště, hobby centrum ....

... v soukromém vlastnictví 3+1 s lodžií na západ, v pátém patře ( ze 7 ) panelového domu s výtahem, ( obývací pokoj, dvě oddělené ložnice, kuchyň s jídelním koutem, prestavena koupelna + WC / zděné bytové jádro /, předsínň, na podlahách koberce a PVC ) cca 68 m2, v Bartákově ulici 1117, Praze 4, naproti Interhotelu PANORAMA - CORYNTIA. Byt je po rozsáhlé rekonstrukci. V bytě je lodžie, možnost telefonu, kabelové televize, internetu ( UPC ), barevná televize, lednička, čtyřplotýnkový sporák s troubou, automatická pračka a samozřejmě vybavení, nutné k provozu domácnosti. ( žehlička, sada nádobí atd.) . Na podlahách koberce a dlažba. V přilehlých ulicích je dostatek místa k parkování, je možno si též dohodnout parkování v IH Coryntia. Orientace oken VÝCHOD ZÁPAD.

Dum je obklopen zelení, je v blízkosti metra, autobusů, i nočních. Výborná občanská vybavennost, škola, školka, hobby centrum, tennisove kurty, beachvolleyball, nákupní zony, Centrum ARKADY Pankrac.

Uvedený byt je volný ihned a plně k dispozici. Nájemné ve výši 11 000,- Kč měsíčně a měsíční nezùčtovatelný poplatek (za vodné, stočné, plyn, elektřinu, topení ústředním topením, odvoz odpadků atd.) ve výši 4 500,- Kč by bylo placeno na 1 měsíc dopředu s tím, že při podpisu nájemní smlouvy požaduji platbu za první měsíc nájemného období včetně poplatkù za energie a kauci ve výši 1 měsíčního nájmu a poplatků. Částka za poplatky je kalkulovana pro dvě osoby. Za každou další osobu v nájmu se cena poplatků zvedá o 500 Kč, maximálně však 4 osoby. Domácí zvířectvo po domluvě. Studenti vítáni. Obě dvě ložnice jsou neprůchozí, obývací pokoj je průchozí s kuchyní.

Akceptuji i nabidky realitních kanceláří a zprostředkovalů.

CONTACT : akcizur11@email.cz

608770352 11 - 18 hod MUDr.Tomáš Růžička

First class appartment rented by owner, close to Metro Pankrac, Shopping center ARKADY , now reconstructed, brick core, plastic windows, new paint, new carpet, balcony glazing within a month, maintained a house, in the green, chipaaccess, a playground, tennis, beachvolley, hobby center, busses day and night ....

... privately owned 3 +1 with balcony on the west, on the fifth floor (of 7) with elevator (living room, two bedrooms, kitchen with dining area, remodeled bathroom and toilet / brick core /, carpets and PVC on the floors), approximately 68 m2 in 1117 Bartáková street, Prague 4, opposite Interhotel PANORAMA - CORYNTIA. The apartment is after an extensive renovation. The apartment has a balcony, the possibility of phone, cable TV, Internet (UPC), color TV, refrigerator, fourheater stove with oven, washing machine and equipment, of course, need to household activities. (Iron, cookware, etc.). The carpets and floor tiles. In the adjacent streets is sufficient space for parking, it is also possible to arrange parking Coryntia IH. Orientation of windows EAST WEST.

The house is surrounded by green, is near the metro, buses 24 hours . Excellent neighborhood, school, nursery, hobby center, tennis courts, beach volleyball, shopping precincts, Arkady Pankrac Center.

The apartment is available immediately and fully available. Rent CZK 11 000.- and the monthly fee (for water, sewage, gas, electricity, central heating, heating, garbage disposal, etc.) of 4500, - CZK would be paid 1 month in advance, by signing a lease contract and payment for the first month rental period, including charges for energy and security deposit of one month's rent and fees. The amount of the fee is calculated for two persons. For each additional person in the rental charges, the price rises by 500 CZK, maximum 4 people. Pets by arrangement. Students welcome. The two bedrooms are separate, interconnecting living room and kitchen.

CONTACT : akcizur11@email.cz

608770352 11 - 18 hod MUDr.Tomáš Růžička

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu142057
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.