Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 276 m² bez realitkyŘípská , Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Řípská , Brno - Slatina, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné44 000 Kč

+ Poplatky za služby10 000 Kč


Prostor na prodejnu se nachází na velmi lukrativní, průmyslové adrese Brno - Slatina. Možnost maloobchod, velkoobchod, vzorkovna. Prostory k pronájmu se nabízí hned k prodeji, tak k provozování služeb. Prodejna má obdélníkový tvar o výměře 176 m2 vč toalety + k pronájmu je možnost skladových prostor cca 100m2. . Prostor je velmy slunný, přední část prostoru je prosklena. Možnost skleněných příček firmy MILT s.r.o. pro oddělení kanceláří. Budova je zabezpečena alarmem, který je napojen na bezpěčnostní firmu. Prostory na prodejnu se nachází podél dálničního tahu na Olomouc a Prahu. Spojení velmi dobré dopravní dostupnosti, jak pro automobil tak pro městskou hromadnou dopravu. Celá budova má 2podlaží. Budova sousedí s firmou Autokelly. K pronájmu jsou vyhrazena parkovací místa pro zákazníky.

Kontaktovat můžete pí. Coufalíkovou - 725 316 860

An area the shop is located on a very lucrative industry at Brno - Slatina. The possibility of retail, wholesale, showroom. Spaces for rent are offered for sale now, so to service. The shop has a rectangular shape with an area of ​​176 m2, including toilets and a small warehouse. Space is very sunny, the front space is glazed. Possibility of MILT glass partitions Company . the department office. The building is secured by an alarm which is connected to a security company. Premises of the store is located along a highway to Prague and Olomouc. Very good combination of accessibility, both for car and public transport. The entire building has 2 storey. The Building adjactent to the company Autokelly. To rent a reserved parking space for customers.

You can contact - Ms. Coufalíková - 725 316 860

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu142265
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha276
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.