Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 54 m² bez realitkySeifertova, Praha - Žižkov

Seifertova, Praha - Žižkov
Cena3 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 267 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt se nachází na ulici Seifertova 681/79 v 1. patře po celkové rekonstrukci v roce 2001. Nové rozvody topení(včetně kombinovaného kotle na plyn), nové rozvody elektřiny, vody a vnitřních odpadů. Vestavěné dřevěné skříně v ložnici a dřevěné patro. Spojovací vnitřní dveře dřevěné vyrobeny na míru včetně obložek. Vstupní bezpečnostní dveře do bytu s certifikátem. Podlaha předsíň a kuchyň termo-lino-vzor parkety, obývací pokoj - originální parkety po rekonstrukci, ložnice - plovoucí podlaha a koupelna dlažba. Koupelna je plně a nově vybavena koupelnovou sestavou se zrcadlem atd. Pohled z oken-WC, předsíň a kuchyň do malého světlíku a pohled z oken obývacího pokoje a ložnice do zahrady vnitrobloku. Okna do zahrady dřevěná, vyměněny v roce 2001 při rekonstrukci. Poměrná část zahrady patří k bytu(stejné katastrální číslo pozemku pod domem a zahrady). Přístup na zahradu je po železném schodišti umístěném ve velkém světlíku. V tomto světlíku jsou také umístěny popelnice. V kuchyni je instalována linka s vestavěnými spotřebiči(el. trouba s grilem, plynový sporák, digestoř s vnitřním filtrem a myčka) – cena této kuchyňské linky včetně spotřebičů dohodou, popřípadě demontáž a odvoz linky na náklady prodávajícího.

Zahrada ve vnitrobloku je dosud námi udržována. Možnost relaxace v naprostém klidu v centru města. Možnost sušení prádla na zahradě, společenské posezení, „venčení“ psů i dětí.

Rozměry bytu:

1. předsíň – 4,33m2

2. kuchyň – 9,38m2

3. koupelna – 6,77m2

4. obývací pokoj – 18,44m2

5. ložnice – 15,03m2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu1425
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha54
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.