Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyDo roklí, Praha - Přední Kopanina

Do roklí, Praha - Přední KopaninaČástečně vybaveno
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 158 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Krásný, nový světlý byt o ploše 58 m2 v klidné lokalitě Prahy 6, Přední Kopanina, vel. 2+kk, cihlová novostavba, s terasou a balkónem (dalších 22m2), garážové stání v ceně. Byt se nachází na okraji obce, v okolí pěkné procházky, jezdecká škola-hřebčín, k metru na Vítězné nám. 15 min autem, 20 min busem (zastávka před objektem. V sousedství Nebušice, Šárecké údolí a přehrada Džbán. Zařízení - Koupelna s vanou. Vytápění ústřední plynové (vlastní plynový kotel). Kolaudace v roce 2009.

Light, spacious, new flat in Prague 6 – Přední Kopanina, 58 m2, 2 rooms with kitchen corner, brick house, built in 2009, with balcony and terrace (further 22 m2), garage included, bathroom with tub, central gas boiler. The Apartment is placed on the surrounding of nice village Přední Kopanina, perfect for walk, cycling, nearby riding school, beach Džbán, Šárka Valley Reserve, Nebušice (private school for foreign students). To the centre 20min by bus, 15 min by car (underground station Dejvická). Bus station in front of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu142582
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.