Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyKoulova, Praha - Dejvice

Koulova, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 537 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízíme k prodeji slunný byt s balkonem ve třetím patře udržovaného domu s výtahem v Praze 6 Dejvicích v ul. Koulova, v družstevním vlastnictví. Bytová jednotka a přísl. má celkovou výměru užitné plochy 51m² a zahrnuje: prostornou vstupní předsíň, dva pokoje, koupelnu, WC sam., komoru (což činí 46 m²), balkon 2,40m² a sklep 2,16m² v suterénu. Orientace pokojů je na JZ. U domu je zahrada vnitrobloku k užívání. V domě, který je velice dobře udržovaný, proběhla v roce 2011/2012 rekonstrukce - zateplení fasády a rekonstrukce rozvodů elektro a plyn. Místo je výborně dopravně dostupné, linky tramvají a metro Dejvická jsou v pěším dosahu, stejně jako kulturní a sportovní vyžití v nedalekém Dejvickém divadle nebo v rekreačních parcích Stromovka a Divoká Šárka.

We would like to offer for sale the sunny two-chamber flat in third floor with balcony and with spacious entry hall, incl. toilet, separate WC, lumber-room and cellar in the basement (totally 51 sq.m.) in well maintained historical house in Praha 6, Dejvice, Koulova street. Windows of this flat are facing towards South-West. There is elevator in the house and small garden for use in the internal courtyard of the house. The house interiors and gas and electricity main network were reconstructed this year. The loccation is very close to the park Stromovka and Divoká Šárka and nearby city centre, comfortably accessible by tram,underground - metro or just few minutes by walk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu142603
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.