Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyMydlářka, Praha - Dejvice

Mydlářka, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Cena5 670 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 323 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji krásný slunný byt 3+kk s balkonem v atraktivní části Prahy 6- Dejvice, ul.Mydlářka. Byt o podlahové ploše 76m2 se nachází ve 3. NP v domě ze 30.let. V roce 2008 byly v bytě v rámci rekonstrukce zhotoveny nová bílá dřevěná okna, voda i elektro. Na podlahách byly zrenovované nádherné původní parkety. V kuchyň.koutu, koupelně a WC bylo použito speciální materiálu Pandomo. V kuchyni jsou kvalitní vestavné elektrospotřebiče- myčka, lednička, kombinovaná troba, el.sklokeramická deska. Ohřev vody a topení je zajištěno dálkově ( ústřední topení- velmi nízké náklady). V bytě je zavedena pevná linka a WIFI. K bytu náleží plně využívaný sklep. U domu je oplocená předzahrada se vzrostlými stromy.

Dům se nachází v dosahu metra Dejvická. Lokalita Vám nabídne veškerou občanskou vybavenost. V okolí se nachází několik základních škol, mateřských škol, gymnázium, Národní technická knihovna. Pro odpolední vycházky se nabízí navštívit Pražský hrad, park Letná, Stromovku nebo park Šárka. Pro menší nákup potravin se v okolí nachází supermarket Billa.

Offer for sale a beautiful sunny apartment (3 + kk) in an attractive part of Prague 6 - Dejvice ul.Mydlářka. Floor area af 76 square meters islocated on the 2nd floor of 1930s house. In 2008, underwent a complete reconstruction, while keeping some original features. In the fully furnished kitchen, bathroom and toilet was used Pandomo stonefloor.Hot water and central heating is provided by boiler room located in a house (central heating very low-cost). There is telephone line and Wifi installed.

There is fenced dooryard with grown up trees. Semidetached house is located

nearby metro station Dejvicka. The location (on the way to Prague’s airport) will offer all amenities. There are several elementary schools, kindergartens, National Technical Library. Few tram stations distance to Prague’s highlights offers nice afternoon walks. Billa grocery store for smaller purchases is also located nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu142846
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.