Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 6+kk • 200 m² bez realitkyNa lysině, Praha - Podolí

Na lysině, Praha - Podolí
Měsíční nájemné55 000 Kč


Nově zrekonstruovaný mezonetový byt s terasou, vinným sklípkem a zahradou. Vybavení bytu tvoří kuchyňská linka (varná deska, mikrovlnka, el. trouba, myčka, lednička, mraznička), pračka se sušičkou, 2 koupelny, 3 WC. Součástí nájmu je 1 zastřešené parkovací místo, zahrada. Místnosti jsou propojeny počítačovou, telefonní a TV sítí, byt je chráněn zabezpečovacím systémem napojitelným na PCO a požárními hlásiči. Na každém patře je videotelefon s monitorování vstupu do objektu. Byt, dům i zahrada je po celkové rekonstrukci (parkety, dubové schodiště, stylová dlažba a obklady). Technické zázemí: ústřední plynové topení s vlastním ohřevem vody. Byt se nachází v rodinné vile v klidné vilové čtvrti Prahy 4, 7 minut pěší chůze od stanice metra Pražského povstání, 15 minut do centra Prahy. Uvedená cena je k jednání. Při smlouvě uzavřené déle než na jeden rok výrazná sleva.

K nastěhování: 1/2/2009

Spacious maisonette apartment with stone terrace, vine cellar and garden close to the Prague centre. Equipment: kitchen unit(hotplate, microwave, electric oven, digestor, washing-up machine, refrigerator), washing machine with drayer, 2 bathrooms, 3 WC. Rooms are interconnected by intranet, TV and telephone cables. Apartment is protected by guard system, fire alarm and video intercom with monitoring of the main entrance. The apartement, house and garden were completely reconstructed (oak parquet and stairs, stylish pavement etc.). Technical equipment: gas central heating. The apartement is situated in a villa in a quiet Prague 4 near parks, sports facility and shopping centres, 7 minutes by walk to metro and tram, 15 minutes to the Prague centre. Roofed parking place.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu14292
Dispozice6+kk
Typ budovyOstatní
Plocha200
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.