Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 6+1 • 300 m² bez realitkySekorova, Praha - Modřany

Sekorova, Praha - ModřanyVybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím pronájem pěkného rodinného domu se zahradou v klidné ulici v Modřanech. Celková obytná plocha domu je cca 300 m2 ve třech podlažích. Zahrada má cca 600 m2. Je tam venkovní sezení a krb.

Dům je vhodný k bydlení nebo jako sídlo firmy. Celý dům je podsklepen – garáž, sklep, dílna, prádelna a technické zázemí.

Přízemí – obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyň, ložnice, WC a koupelna se sprchovým koutem.

1.patro – ložnice, ložnice s šatnou a otevřeným atelierem/galerií, koupelna s vanou a WC. 2.patro/podkroví - galerii možno obývat (můžou být až 2 ložnice nebo ložnice s pracovnou).

V blízkosti je veškerá občanská vybavenost - autobusová a tramvajová zastávka (bus 173, 165, 205 a tram 3, 17, 52), krásné nové dětské hřiště (100m), obchodní centrum, škola a školka (500m), cyklostezka podél Vltavy.

Dům se pronajímá zařízený. Po domluvě lze zařízení upravit. Dům je volný od 1.10.2014. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.

We rent a large house (aprx. 300sqm) with garden (aprx. 600sqm) incl fireplace. The house is located in a residential area of Modrany, Prague 4. The house is suitable for a family or a business firm. Groud floor: garage, cellar, laundry and utility rooms. 1st floor: living room with fireplace, kitchen, bedroom, toilet and bathroom with shower bath. 2nd floor: bedroom, bedroom with walk-in closet, toilet and bathroom with bathtub. 3rd floor: open studio – can have up to two bedrooms or bedroom and study/work room. There are not far off bus and tram stops (bus 173, 165, 205 and tram 3, 17, 52). A shopping center, school, kindergarten, nice new kids playground and long pathway for bikes/roller-skates along the river are within walking distance from the house.

The house is furnished. In case of interest, please, do not hesitate to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143009
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha300
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.