Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyHaštalská, Praha - Staré Město

Haštalská, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Luxusní byt v historickém centru Prahy v klidné ulici 5 mnt od Staroměstského náměsí a Náměstí republiky. Byt zahrnuje velký slunný obývací pokoj s krbem, velkou ložníce, kuchyni, koupelnu, předsíň a komoru. Byt se nachází v dobře udržovaném domě s výtahem, je zařízen všemi spotřebiči (pračka, myčka, lednička apod) i nábytkem, ale v případě zájmu může být pronajat i nezařízený.

Luxury flat in the historical center of Prague (Old Town), in a quiet street 5 mnts from the Old Town Square and Republiky square (Palladium shopping mall). The flat comprises large sunny living room with fire place, large room, kitchen, bathroom, entrance and storage room and is situated in a well maintained house with elevator. The flat includes all usuall equipment (washing maschine, dishwasher, fridge etc) as well as furniture. The flat can also be rented unfurnished.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143099
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.