Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 42 m² bez realitkySpojovací, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský kraj

Spojovací, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Dobrý den, nabízím k pronájmu velice pěkný byt o velikosti 2+1 (42 m2) s balkonem v Milovicích, okres Nymburk. Byt se nachází ve 4/4 patře panelového domu. K bytu náleží zděný sklep, v domě je možné využít kočárkárnu.

Dispozice bytu: vstupní chodba ze které se vchází do obou pokujů, WC i koupelny. V pokojích je položená plovoucí podlaha, včetně kuchyně a koupelna s WC má dlažbu. V kuchyni do které se vchází z obývacího pokoje, se nachází kuch. linka na míru, včetně horkovzdušné trouby a sklokeramické varné desky. Dále dle dohody může zůstat dvojlůžko, (gauč) - zbytek bude odvezen. Topení je zde ústřední dálkové s měřiči tepla. TV je přes vlastní anténu, internet je možný přes kabel za poplatek. Za domem je zbudované nové dětské hřiště a také možnost využítí oploceného parkoviště za poplatek (hlídané). K nastěhování od 1. srpna, vratná kauce cca 2. nájmů. V Milovicích je veškerá občanská vybavenost, dopravní spojení vlakové a autobusové. Pokud Vás má nabídka zaujala, neváhejte se ozvat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143155
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.