Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyKozinova, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský kraj

Kozinova, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Atypický slunný prostorný byt 3+kk+balkon+sklep+parkovaní před domem v Poděbradech, ve 3. patře, v cihlovém bytovém domě z roku 2007. Rozloha celkem 85m2, obyvací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice pracovna (dětský pokoj), sklepní zděná kóje. Okna J, Z a S. Výhled do prostoru a zeleně. Byt je částečně zařízen, nový v perfektním stavu. Kuchyňská linka je vč. kvalitních spotřebičů značky AEG, myčka, americká lednice, mikrovlnka, sklokeramická deska plus výkonná trouba. Přípojka na TV a internet. V koupelně skříňky. V prostorné předsíni a ložnici velké dřevěné vestavěné skříně. Francouzská okna v ložnici, parkety v obývacím pokoji a v předsíni dlažba. Výhled do prostoru a zeleně. Vlak, centrum 8 minut pěšky. Klidná oblast, milí sousedé. Inline možno rovnou z domu, cyklostezka 5 minut. Poplatky dle vlastní spotřeby. Vratná kauce, přímý majitel = bez provize RK. Volné od července.

New modern apartment for rent. Spacious living room with kitchenette, 2 other rooms and hallway, bathroom, toilet is separated. Plenty of storage space. Available from July 2013. Without provision-fee to real estate agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143206
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.