Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 173 m² bez realitkySouběžná, Světice - Světice u Říčan, Středočeský kraj

Souběžná, Světice - Světice u Říčan, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Samostatně stojící cihlový rodinný dům na pozemku 735 m2, kolaudace v roce 2005, zastavěná plocha 124,5 m2, užitná plocha 173 m2, dvoupodlažní 5+1, přízemí: obývák propojený s kuchyní, spíž, pokoj, koupelna s WC, zádveří, technická místnost, chodba, garáž, patro: 3 x pokoj, šatna, koupelna, WC, pochozí půda.

Vytápění tepelným čerpadlem vzduch/voda, jako alternativní teplovzdušné vytápění krbem JOTUL a rozvody do patra, nízkoenergetický dům (znalecký posudek). Dům je napojen na veřejnou kanalizaci i vodovod, jako primární zdroj vody využívá vlastní studnu s kvalitní pitnou vodou upravenou bezobslužnou filtrací. Další specifikace interiéru: dřevěná eurookna, předokenní rolety, kuchyňská linka se spotřebiči Siemens, kamenné obložení krubu, dřevěné podlahy Parador, dveře Sapeli, sanita Kaldewei a Ideal Standard.

Exteriér: upravená zahrada s terasou a dětskou zónou, dvorek dlážděný zámkovou dlažbou (možnost parkování), studna, jednoduchý dřevník se zahradním domkem, plot s podezdívkou a výdřevou zajišťující soukromí z uliční strany, posuvná brána s pojezdem Horman, příjezd k domu po asfaltovém povrchu.

Lokalita: Světice – malá obec (cca 400 domků) leží pouhé 2 km od Říčan u Prahy, výborná poloha k dojíždění do Prahy, vlakové spoje v intervalu 15 min., dálnice cca 7 min. na exit 15.V místě obecní i soukromá školka, obecní úřad s knihovnou, 3 restaurace, obchod smíšeným zbožím, fotbalové a dětské hřiště, benzinová pumpa. Říčanský les 10 min. chůze od domu (procházky, cyklostezky, dětský klub, houbaření, v zimě terén vhodný pro běžky). Veškerá občanská vybavenost v Říčanech: úřady, ZŠ i anglické, gymnázia, lidová škola umění, kulturní dům, služby, banky, supermarkety, restaurace, kavárny, přírodní koupaliště, solné lázně, tenisová hala a kurty... Na dosah ruky další volnočasové atrakce: velký aquapark v Čestlicích, Dendrologická zahrada, zámek a zámecký park v Průhonicích, malebné vesničky Ladova kraje, několik rančů nabízenících jízdu na koních včetně výuky a nákupní možnosti: obchodní zóna Čestlice do 15 min. Chodov a Štěrboholy do 20 min., Černý Most a centrum Prahy do 30 min.

K nastěhování srpen 2011

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143369
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha173
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.