Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyGabriely Preissové, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Gabriely Preissové, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj
Cena2 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 060 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji byt ve 2. poschodí ze 3, v osobním vlastnictví v krásné, zelené, tiché lokalitě s bezproblémovým parkováním a výborným spojením do centra (cca 15 minut přímou linkou trolejbusu). V docházkové vzdálenosti je obchodní centrum Rubín, lékárna, lékaři, několik dětských hřišť, školka, les.

Rozměry pokojů jsou 17m2, 12m2, kuchyně 12 m2, šatna, 2x lodžie, sklep. Jádro je umakartové, koupelna s vanou, WC samostatně. Byt je v udržovaném stavu, zateplení v roce 2006, plastová okna.

Měsíční náklady (voda, teplo, teplá voda, spol. elektřina, fond oprav, správní poplatek) 3409 Kč, elektřina (4 osoby) 1160 Kč, plyn 130 Kč, úklid a správa budovy 190 Kč. Dům je dobře udržovaný, panují v něm dobré sousedské vztahy.

I am offering a flat on the 2nd floor out of 3, privately owned in a beautifull, green and quiet location in Brno. Plenty of parking available, easy and convenient connections to the city centre (approx. 15 mins). Shopping centre, pharmacists, medical services, several playgrounds, nursery and woods are within easy walking distance.

Rooms are 17m2, 12m2, kitchen 12m2, dressing room, 2x balcony, cellar. The bathroom consists of partition walls, there is a bath and shower, separate WC. The flat is well kept. The building was insulated and double glazed in 2006.

Montly payments (incl. water, heating, hot water, common electricity, repair fund, bookeepers fee) 3409 CZK, electricity (4 people) 1160, gas 130, cleaning 190.

The building itself is well kept. We have good thoughtfull neighbours.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143494
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha56
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.