Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyHavlíčkovy sady, Praha - Vinohrady

Havlíčkovy sady, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč


pěkný byt na Vinohradech . Dům s výtahem, příjemná poloha v klidné ulici přímo sousedící s parkem. Vyhrazené parkování pro residenty (modrá zóna). Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou, vč. elektrického sporáku, digestoře, pračky a ledničky. Etážové topení s vlastním kotlem. Byt ve 4. NP je po kompletní rekonstrukci. Disposice: centrální hala, 2 ložnice, šatna, komora, samostatná kuchyně, koupelna, samostatné WC a balkon. Poplatky nezahrnují el. energii a plyn. Majitel preferuje nekuřáka(ky) bez domácích zvířat

nice appartment at Prague 2 - Vinohrady. A building with elevator, south-east orientation with windows to Havlickovy sady, 4th floor, after total reconstruction. The flat includes: central hall, 2 separated rooms, kitchen, dressing room, bathroom, separate toilet and balcony. Pleasant location on a quiet street directly adjacent to Havlickovy sady park. Reserved parking for residents (blue zone). The flat has a new kitchen, incl. electric stove, hood, fridge and washing machine. Individual heating with a gas boiler. Non-smokers without pets are preferred. Fees does not include eletrical energy and gas.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143651
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.