Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1300 m² bez realitkyÚhlová, Praha - Kunratice

Úhlová, Praha - Kunratice
Cena14 495 000 Kč

Tato nemovitost již od 61 473 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej stavebního pozemku v Praze – Kunraticích 1300 m2.

Pozemek leží kousek od přírodního koupaliště Šeberák, na cca 15 metrů vysoké terénní vlně (skála), takže je z něj nádherný, exkluzívní výhled, zejména na Šeberák a jeho okolí. To, že pozemek leží na této skále a dále skutečnost, že z východní a západní strany je oddělen od sousedních pozemků vysokým betonovým plotem, případně stavbou garáže zaručuje naprosté soukromí. Také okolí pozemku je klidné, nebudou Vás tu rušit projíždějící auta. Kunratice jsou rychle se rozvíjející částí Prahy, je tu veškerá občanská vybavenost, najdete tu kulturní vyžití, krásné prostředí Kunratického zámku, zámeckého parku, dále kostel, vyhlášené restaurace, blízkost Krčského lesa, všechno přitom v blízkém dosahu centra Prahy.

Na pozemku stojí stavby (finský dvojdomek + několik větších přístaveb, které je možné ponechat a použít, případně zbourat, zastavěná plocha cca 300 m2. Na pozemku jsou všechny inženýrské sítě 2x (na původní dvojdům).

Exkluzivní poloha v Praze - Kunraticích v blízkosti přírodního koupaliště, naprostý klid a soukromí, rychlá dostupnost do centra Prahy, v blízkosti nájezd na magistrálu, D1, pražský okruh R1 (ale v dostatečné vzdálenosti tak, aby doprava na nich nerušila).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143858
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 1 300
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.