Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyItalská, Praha - Vinohrady

Italská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


2+kk Velmi prostorný, světlý byt přímo v centru města na Vinohradech (Italská 49, Praha 2). Rezidence Riegerovy Sady zaručuje čtyřiadvacetihodinovou ostrahu a správu budov, recepci a parkování – vše v ceně nájmu. Minimální pronájem 6 měsíce, možné i dlouhodobě. Byt je plně vybaven – moderní domácí spotřebiče, pračka, myčka, plazmová TV nadstandardní velikosti, nádobí atd. Má vynikající stylový design a je plně připraven k nastěhování ihned. Rezidence je dobře situovaná, s vynikající dopravní dostupností a blízkosti obchodů Cena 14 500 Kč + 4000 Kč poplatky, zahrnuje i parkování. Záloha 14 500 Kč. K nastěhování od 03.10.2011.

2+кк Просторная светлая квартира с французскими окнами в центре города на Виноградах (Италска 49, Прага-2). Резиденция Riegerovy Sady – круглосуточная охрана, ресепшн, парковка в цене аренды. Минимально на 6 месяцев, можно на длительный срок. В квартире есть абсолютно все необходимое – современная бытовая техника, стиральная и посудомоечная машины, огромный плазменный телевизор, посуда и т.д. Квартира имеет восхитительный дизайн. Полностью готова для проживания. Удобное расположение относительно магазинов, транспорта, вокзала. Всего – 14 500 крон +4000 коммунальные платежи, включая парковку. Залог – 14 500. С 03.10.2011

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143939
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.