Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyLublaňská, Praha - Vinohrady

Lublaňská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím pronájem bytu po právě dokončené nadstandardní a kompletní rekonstrukci. Byt se nachází v 1. patře domu s výtahem v klidné části Vinohrad s výborným dopravním spojením (metro I.P. Pavlova, Náměstí Míru). Přestože se dům nachází jen pár minut chůze na zastávku tramvají či metro I. P. Pavlova, tak je obklopen zelení druhého největšího parku v Praze – Folimanka. Byt v sobě mají rozmach secese – jsou vzdušné s vysokými stropy, velká, vícedílná okna, že jsou byt neskutečně světlé a slunné. Sestává se ze 2 neprůchozích pokojů a obývacího pokoje s kuch. koutem se spotřebiči Bosch. V koupelně je k dispozici vana. V bytě je navíc úložná komora. Topení - vlastní plynový kotel. Byt je možné po dohodě dovybavit nábytkem.

Vybavení : kuchyňská linka, sporák, myčka, digestoř, kombinovaná lednice s mrazákem, pračka a všude osvětlení

Cena pronájmu činí 19 500,- Kč + zálohy na služby dle počtu osob cca 5000,- Kč (2 osoby). kauce 1x měsíční nájemné. Volné ihned.

Prosím volejte: 775 789 099. Děkuji.

The apartment after total refurbishment with over-standard finishing, materials and equipment is available for rent. The apartment is on the first floor of the old-fashioned gorgeous house in the central part of the City (Vinogrady) ten minute walk from the National Museum and two minute walk from I. P. Pavlova Metro Station. Formanka, one of the largest parks in Prague, is in the close vicinity. The high ceiling and large windows contribute to the apartment looking bright and spacy. The apartment consists of two bedrooms and a sitting room with a kitchen corner equipped with all necessary appliances (stove, dish-washer, fridge, HFS, washing machine, ect.). A spacy storeroom at the basement. Gas heater.

Furnishing on request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu143988
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.