Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 1008 m² bez realitkyVe Stráži, Psáry - Psáry, Středočeský kraj

Ve Stráži, Psáry - Psáry, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 156 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Mimořádná nabídka! Podmínkou je převzetí naší hypotéky. Nabízíme k prodeji novostavbu RD 7+1 (kolaudace 2009),na exkluzivním místě v přímém sousedství lesa, s výhledem do krajiny z nejvýše položeného místa ve Psárech! V centru Prahy za 20 minut! K nastěhování ihned. Tomuto místu jsou přizpůsobeny konstrukce i dispozice domu -dům je kombinací dřevostavby se zděnou stavbou, dispozice využívá plných výšek ve 2.podlaží a dvou balkonů.

Velikost pozemku je 1008 m2, dům leží naploše 150 m2 (obytná plocha 250 m2), má 3 podlaží, garáž a malý venkovní sklep. Všechny tři podlaží jsou opticky propojeny otvorem uprostřed domu. V 1.podlaží je chodba s technickou místností (tepelné čerpadlo, bojler, umyvadlo, místo pro umístění pračky a sušení prádla), hala a obývací pokoj s krbem propojený s jídelnou s východem na možnou terasu směrem k lesu a kuchyní s kuchyňskou linkou, spíž, pokoj s vestavěnou šatnou, koupelna (sprchový kout, WC dvojumyvadlo), samostatné WC s umyvadlem. Ve 2. podlaží je hala s unikátním výhledem jak do krajiny, tak do lesa (tímto směrem je i velký zastřešený balkón), 4 pokoje (jeden se šatnou, jeden s balkonem a skříněmi, jeden s velkým francouzským oknem s výhledem do krajiny), 2 koupelny(jedna s vanou, umyvadlem, WC, druhá s WC, dvojumyvadlem, dvěma sprchami a s prostorem s přípojkou k vybudování sauny). 3.podkrovní podlaží je tvořeno otevřenou pracovnou s výhledem do krajiny, lesa i do obou podlaží a dvou úložných půdních prostor (jeden i s oknem).

Vytápění a ohřev teplé užitkové vody zabezpečuje tepelné čerpadlo země-voda dimenzované i na vytápění případného bazénu. Dům je vytápěn prostřednictvím podlahového topení, v koupelnách kombinovaného s otopnými žebříky alterantivně napojenými na elektrický proud. Při stavbě domu byly použity kvalitní materiály, dům je tepelně izolován, osazen dřevěnými EURO okny. Centrální vysavač je vyústěn do jednotky v garáži. V domě je zabezpečovací zařízení s možností napojení na centrální pult. Dům je postaven podle architektonického návrhu Ing. arch. Otakara Chocholy s využitím pravidel Feng-shui.

Zahrada není upravena, projekt zahrady je v ceně. Výhoda v možnosti vlastního řešení a úpravy zahrady.

Toto unikátní místo k bydlení má navíc výbornou dostupnost do Prahy (autem 20-30 min do centra Prahy po novém okruhu a D1)!

Exceptional offer! From direct owners. Exclusive place at the highest spot in Psáry, 20 minutes to Prague downtown! Right next to nice forest with unique view to countryside! Available immediately. Come to see and know more.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu144111
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Plocha1 008
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.